Kosture Design Logo

Met Architectenbureau Köstüre Design BNA werkt Smart Bouwproject Management sinds 2014 nauw samen. Een samenwerking zoals een samenwerking hoort te zijn. Op basis van vertrouwen en respect voor elkaars deskundigheid. We vullen elkaar prima aan met onze afzonderlijke expertises op het gebied van architectuur en bouwmanagement. Daarmee stemmen we onze opdrachtgevers tot tevredenheid omdat we door onze samenwerking het gewenste resultaat bereiken.

 

Making IP Logo

Making–IP is sinds 2020 een joint-venture tussen de bedrijfsactiviteiten van Rick van der Rassel en Bert Jägel en richt zich daarbij met haar activiteiten op de gehele vastgoedsector. Dus zowel tot de professionele als private opdrachtgevers.

Making-IP staat voor Making Ideas Possible en Making Interesting Projects.

Rick van der Rassel en Bert Jägel hebben ruime ervaring opgedaan in allerlei projecten binnen de gehele vastgoedsector. Door samenwerking met de partners binnen het uitgebreide netwerk is Making–IP in staat ver te gaan voor haar opdrachtgever. Making–IP werkt aan vastgoedopgaves vanaf initiatief t/m oplevering, beheer- en onderhoud, adviseert (deelopdrachten) en doet gehele projecten. Making–IP werkt daarbij langs de gehele cirkel van de levenscyclus van vastgoed naar vooral duurzame oplossingen.