Smart Bouwproject Management is begonnen na de bouwcrisis van 2008. Onderzoekend naar wat maakte welke ondernemingen in de vastgoedsector de crisis overleefden en welke ondernemingen niet en vooral waarom. Sinds die start hebben wij onze identiteit gevonden, onderscheiden wij ons en zijn we inmiddels een stabiele onderneming met Rick van der Rassel als bevlogen eigenaar.

Wij ontvangen van onze opdrachtgevers vertrouwen door te doen wat we zeggen nadat we grondig hebben nagedacht over onze aanpak.

Onze ruime ervaring gebruiken we bij het bedenken van oplossingen en om zaken toch voor elkaar te krijgen daar waar het in projecten soms stroef loopt.

Samenwerken is ons motto. Met mensen maak je projecten. Maar zonder samenwerking tussen die mensen, met elk hun eigen expertise, bereik je geen resultaat.

Eigenaren of gebruikers van Vastgoed blij maken is onze passie. Dit doen wij door met onze opdrachtgevers samen te werken en ze te ondersteunen in het organiseren en voorbereiden van gaan bouwen, verbouwen of gebruiken.

Door transparant en innovatief te zijn, slim samen te werken en onze vakbekwaamheid onderscheiden wij ons en bereiken wij resultaat.

Smart is samenwerking door binding, respect en vertrouwen.